Welkom bij D.B. Baris Schiedam

VAN HARTE WELKOM!

Automobielbedrijf D.B. Baris in Schiedam is het grootste overdekte KZD3*** gecertificeerde autodemontagebedrijf van Rotterdam en omstreken.

Specialist in alle VW – AUDI – SKODA – SEAT onderdelen, schadeauto’s en occasions.

Wij zijn in het bezit van alle vergunningen en erkenningen van onder meer de RDW, ARN en STIBA. We voldoen als bedrijf aan alle eisen die gesteld worden door de ARBO, milieu en veiligheid. En zijn daarnaast gecertificeerd volgens de hoogste norm van de ‘Kwaliteitszorg Demontage’, de zogenoemde KZD3***, waarmee auto’s kunnen worden ingekocht van verzekeraars, leasemaatschappijen en overige aanverwante bedrijven. Hiermee voldoen wij aan de hoogst mogelijke eisen in welke worden gesteld aan de demontagebranche.

Automobielbedrijf D.B. Baris is een overdekt auto- en demontagebedrijf gevestigd aan de Van Cleeffstraat 1 in Schiedam (In een monumentaal pand van voorheen de Coca Cola fabrieken in Schiedam)

Automobielbedrijf D.B Baris heeft als specialisatie;
– In-en verkoop van (schade)wagens (Audi, Skoda, Seat en VW)  afkomstig van alle verzekeringsmaatschappijen verenigd in N.R.M en DISPATCH.
– Verkoop van gebruikte en nieuwe onderdelen van Audi, Skoda, Seat en VW.
– Recycling van voertuigen; hier worden de oude auto’s verwerkt en hieruit komen verschillende materialen, welke worden gescheiden en verzameld strikt volgens ARN-norm.

Openingstijden:
Ma-Do van 8.00 tot 17.30 uur
Vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur
Zaterdag van 8.00 tot 13.00 uur
Zondag gesloten

GRAAG TOT ZIENS!